Целият побой е продължил 30 сек., смята се, че един

...
Целият побой е продължил 30 сек., смята се, че един
Коментари Харесай

Венелина Гочева: Няма опасност за живота на Слави Ангелов, тежко е емоционалното му състояние

Целият побой е траял 30 сек., счита се, че един от нападателите го е снимал, описа в предаването " Лице в лице " Венелина Гочева за нападението над Слави Ангелов.

Разследващият публицист и основен редактор на „ 168 часа “ беше атакуван и грубо пребит от двама души във вторник вечерта в центъра на София. Ангелов е настанен в болница ИСУЛ, а причинителите към момента се търсят.

" Пресреща го един човек с маска и го удря, по-късно идват още двама души. Едни комшия погва единия нападател, след минути непознато момиче го намира. Той има строшен крайник, строшен нос след побоя, лицето му е обезобразено и не може да приказва ", изясни още издателят на " 24 часа " и " 168 часа " Венелина Гочева.
Борислав Зюмбюлев: Нападението над Слави Ангелов наподобява на това над чиновник на „ Левски “ За мен това е работа на почитатели, разяснява основният редактор на „ 24 часа “
Според нея най-тежки са не физическите удари и болежка, а прочувственото му положение. " Той е прочувствен, макар че споделя, че не си е разрешавал в никакъв случай страхът да го управлява ", сподели още Венелина Гочева.

Тя показа, че двамата работят дружно от 24 години и са получавали доста вербални закани, само че за първи път има и физическа кавга.

В момента Слави е контактен, няма заплаха за живота му.

" Слави е един от най-четените и най-коментираните създатели на " 24 часа " и " 168 часа ", както и във Facebook. Той има необикновено доста тематики, написа за всичко напоследък ", показа Гочева.
Пребиха грубо проверяващия публицист Слави Ангелов Той е с доста травми по главата и крайниците
По думите й има един еднакъв случай на този побой – на маркетингов шеф на " Левски ". През лятото на предходната година той е бил пребит по безусловно същия метод.

Освен счупения крайник, Слави има и разкъсни рани. " Колегите от престъпния отдел даже ми демонстрираха ценоразпис на услугите, които дават почитатели на " Левски " и ЦСКА за побоища. Ако това е правилно, то е доста ужасно, тъй като цената на живота е от 200 до 1000 лв. ", означи още Венелина Гочева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР