Целият мач беше нещо огромно. Да спечелиш е трудно, но

...
Целият мач беше нещо огромно. Да спечелиш е трудно, но
Коментари Харесай

Цитат на деня: Не знам как го направиха

" Целият мач беше нещо голямо. Да спечелиш е мъчно, само че без да допуснеш гол... Не знам по какъв начин го направиха ".

Това бяха едни от първите думи на мениджъра на " Ливърпул " Юрген Клоп след зрелищната победа с 4:0 против " Барселона " и историческия поврат, който изпрати тима му на край в Шампионската лига.

" Ако описвате този клуб, то той е едно огромно сърце, което довечера туптеше като бясно. Можехте да го чуете по целия свят. "

" Това значи доста за всички нас. Има по-важни неща на света, само че основаването на тази прочувствена атмосфера дружно е толкоз особено. Всичко е за футболистите. Съчетанието от опциите им и невероятното сърце е такова, каквото не съм виждал в никакъв случай преди. Показва какво е допустимо във футбола ".

" Казах на момчетата преди мача: " Не мисля, че е допустимо, само че защото това сте вие, считам, че имаме късмет ". Те са с гигантска душeвност. Невероятно е. "

" След сезона, който изиграхме, мачовете, които имахме, травмите в този миг, в случай че отидете и попитате кой би заложил и пени за нас, не мисля, че бихте намерили доста хора. "

" Знаем, че този клуб е комбиниране от атмосфера, страст, предпочитание и футболни умения. Махнете едно от тях и няма да се получи. "

Фотогалерия: Мечтай, вярвай, сбъдвай - магическата футболна вечер на "Анфийлд " >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР