Целият екип на Като две капки вода“ включително и звездните

...
Целият екип на Като две капки вода“ включително и звездните
Коментари Харесай

Всички в „Капките“ вдигнаха ръце от Луна

Целият екип на „ Като две капки вода “ в това число и звездните участници са настръхнали против фолк певицата Луна . Тя изпилила нервите освен на журито, само че и на гримьори, стилисти и даже оператори с претенциите си и жлъчните си мнения.

 

„ Тука е военно състояние! По-зле е в сравнение с беше във „ ВИП Брадър “. Там имаше камери и до някаква степен се съобразяваше какво приказва, само че зад кулисите е нещо ужасно “, разказвал пред другари Димитър Ковачев-Фънки, който е част от журито, написа " Галерия ".

Още в първите предавания всички паднали жертви на острия език на Луна . След всяко шоу тя била като буреносен облак в гримьорните поради ниските оценки, които й давали съдиите, и сипела обиди към останалите участници. На един от последните лайфове си изтърва нервите пред камерите и си разреши да изригне против артиста Юлиян Вергов поради ниската му оценка.

„ Моите пет точки отиват през днешния ден при най-великия артист тук довечера. Не си ти, Рачков, а един твой сътрудник, който в никакъв случай не е получавал премия - господин Вергов. Той имаше велико изявление, няма по какъв начин да го не помни. Като един същински Арлекин, толкоз ме въодушеви, че моята демонстрация на артист е в цялата си същина “, изсъска Луна.

Не пощади и Тото от „ СкандаУ “. Певицата го назова „ порнозвезда “ поради появилото се непристойно клипче с него в интернет. „ Дали женското, или мъжкото го притегля в мен, по какъв начин мислите? “, загатна Луна, облечена като Емил Димитров.

„ Кои сте вие, че да ми давате оценки?! Кой ви знае вас и какво сте постигнали в живота?! Аз съм Луна Президент и целият народ пее моите песни, печелила съм награди по фестивали! Нагласеният избор няма да промени това “, нареждала пренебрежително певицата.

Още преди старта на „ Капките “ Луна се бе зарекла феновете да видят позитивния й облик, а продуцентът Магърдич Халваджиян бе окуражен, че певицата ще е огромната изненада в шоуто. „ Сега Маги несъмнено си скубе косите, че я поканил “, разясняват почитатели на предаването.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР