Целите ни в управлението на града за нас са кауза,

...
Целите ни в управлението на града за нас са кауза,
Коментари Харесай

Димитър Карбов, НФСБ: Варна ще се развива, ако има индустриална зона и привлече инвеститори*

„ Целите ни в ръководството на града за нас са идея, упоритост и визия за бъдещето – сподели Димитър Карбов, претендент за кмет и лидер на листата за общински съветници на НФСБ, на среща със съидейници и симпатизанти в конферентната зала на Интерхотел „ Черно море “. Привличането на вложения, възобновяване на производството, разкриването на работни места, целогодишният туризъм, положителната инфраструктура и положителните обществени действия са факторите, които, съгласно нас, ще трансфорат Варна перлата на Черно море, за каквато е била приета преди съвсем век – през 1923 година. Съзнаваме, че сме наследници на прелестни обичаи и на почтени хора, по тази причина наш дълг е да пазим и развиваме техните завещания “.
В срещата участваха Валери Симеонов, ръководител на НФСБ, Валентин Касабов, зам. ръководител, Християн Митев, ръководител на контролния съвет на партията, претендентите за кметове на региони и кметства – Стелян Любославов (р-н Владиславово), Христина Гуридова (р-н Аспарухово), Злати Иванов (р-н Младост), Татяна Димитрова (р-н Одесос), Илия Карагьозов (р-н Приморски), Зорница Георгиева (Тополи), претендентите за общински съветници Георги Александров, Ганчо Ганев, Фросияна Николова, Цветомир Гроздев, Лилия Костадинова и Хриска Георгиева.

„ Нашите претенденти са хора на действието, потвърдили себе си както в професионално, по този начин и в нравствено отношение – сподели Валери Симеонов, водач на НФСБ – В локалната власт във Варна те ще бъдат контрапункт на порочното „ партийно “ ръководство, тъй като ние от НФСБ нямаме процедура да назначаваме протежета на управителни постове, нито да уреждаме публични поръчки и състезания за близки партийни компании. Нашите представители няма просто да участват, те ще прекатурват локалната власт в вярната посока – в полза на жителите, на бизнеса и на развиването на града, или както е споделил Левски – времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме “.
В хода на срещата бяха разисквани главните цели на НФСБ във Варна, измежду които от водещо значение за бизнеса се очерта построяването на път към южната промишлена зона, тъй като бул. „ Девня “ е извънредно претрупан. За развиването на града и за разкриването на нови работни места от решаващо значение ще бъде правенето и реализирането на различен план за ново пристанище с интермодален терминал, отговарящ на актуалните условия на транспортния бизнес.
В доклада си за предишния мандат общинските съветници на НФСБ подчертаха няколко значими достижения: двойното нарастване на бюджета на града, който към този момент доближава до 500 млн. лева годишно, въвеждането на „ синя зона “ и решаването на проблемите с паркирането в центъра, ремонтите и модернизацията на младежкия дом, на учебни заведения и на детски градини, премахването на 250 противозаконни постройки в гетото „ Максуда “.
„ Уверени сме, че жителите на Варна правят оценка свършеното и ще продължат да поддържат нашите претенденти за кметове и общински съветници, като гласоподават за сигурност, успокоение и развиване на Варна с № 8 в бюлетините! “ прикани Валери Симеонов, водач на НФСБ.
 
* Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е закононарушение * Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е закононарушение
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР