Целим развитието на бойците не само в Европа, но и

...
Целим развитието на бойците не само в Европа, но и
Коментари Харесай

Professional Boxing Challenge 4 ще предложи на боксовите фенове 10 зрелищни битки

Целим развиването на бойците освен в Европа, само че и в целия свят, това сподели формалният промоутър на идната четвърта церемония вечер от поредицата „ Professional Boxing Challenge “ (PBC), която ще се организира на следващия ден вечер в спортна зала “Сиконко”, София.

“Целта ни е да развием, промотираме и работим с най-хубавите български боксьори в страната. Тези момчета ще вземат участие в мачове за шампионски трофеи, освен в рамките на България, само че и в Европа, а по-късно и в страни от целия свят.”, сподели пред медиите Даниел Дамянович, притежател на “Про Бокс Промоушънс”.

До края на годината се чакат още няколко церемония вечери, в които да бъдат разиграни шампионски пояси в разнообразни категории.

“Гала вечерта ще предложи на почитателите на професионалния бокс 10 срещи, една от които е с представителки на нежния пол. Една от плануваните в началото единадесет срещи няма да се реализира, заради травма на един от боксьорите в последния миг.”, добави Данаил Спасов, шеф на формалния промоутър.

Сред имената във файт картата са представители на България, Русия и Сърбия.

Съперник на 20-годишния Борислав Велев – Рой ще бъде Сергей Стефанов, прочут като единствения у нас боксьор, който е гл. помощник лекар по философия, учител в университет. Срещу интелектуалеца в гилдията се изправя извънредно атрактивния Борислав Велев, който пък в професионалната си визитка е записал 6 победи с нокаут и нито една загуба.

Настоящият притежател на купата “Шампион на България” Йосиф Панов – Пепелянката пък ще срещне сърбина Божидар Илич. Двамата ще изиграят 6-рундов конфликт.

Григор Саруханян, който през предходната година записа 9 следващи победи на професионалния кръг ще срещне на кръга сърбина Йован Стоилкович.

Официалното изтегляне на 20-мата боксьори ще се организира на 28.02. в спортна зала “Сиконко” от 11:00 часа. Резултатите от всички срещи ще бъдат публично регистрирани от единствената международно приета платформа за отразяване на рейтинг – Boxrec.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР