Цели семейства – от най-малкия до най-големия, са положителни в

...
Цели семейства – от най-малкия до най-големия, са положителни в
Коментари Харесай

Д-р Николова: Не сме имали толкова болни деца при предишните варианти |

„ Цели фамилии – от най-малкия до най-големия, са позитивни сега. Имаме доста позитивни деца, доста карантинирани. При предходните разновидности не сме имали толкоз болни деца ”, съобщи по Нова телевизия доктор Николова, общопрактикуващ доктор и член на УС на БЛС.

„ За да защитим децата, би трябвало да се имунизираме. Начинът да се оправим с тази зараза е имунизацията ”, безапелационна е доктор Николова. И още веднъж настоя, че главната разлика за това дали сме с или без ваксина, е в това по какъв начин ще изкараме болестта, в случай че се разболеем.

Д-р Николова уточни, че PCR пробата е единственото проучване, за което няма ограничавания от НЗОК, всички останали са лимитирани, което затруднява диагностиката. Тя прикани да се усилят проучванията, които могат да назначават персоналните лекари, с цел да не се постанова пациенти да лежат в болница, с цел да си създадат скенер.

Според общопрактикуващият доктор, интензивните кревати са добър аршин за смяна в ограниченията. Тя акцентира, че с новия екип на Министерство на здравеопазването имат добър разговор.

Личните лекари понижават освен в дребните обитаеми места, проблем има даже в София, сподели лекарката и добави, че сега дава отговор за 7000 пациенти, защото замества сътрудник, който е с Коронавирус в тежко положение в болница.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР