Цели седем ТИР- а с техника ще пътуват от Великобритания

...
Цели седем ТИР- а с техника ще пътуват от Великобритания
Коментари Харесай

Гигантски роботи с лазери на The Chemical Brothers

Цели седем ТИР- а с техника ще пътуват от Англия за България, защото няма по какъв начин да бъдат набавени нейни аналози у нас като качество и резултати. Причината – концертът на The Chemical Brothers, който ще се организира на 10 октомври в зала „ Арена Армеец “.

За турнето си с името No Geography Tour групата е подготвила грандиозно шоу, което включва голяма въртележка, която те кара да „ изгубиш контрол” по време на парчето EML Ritual и великански роботи, които стрелят с лазерни пушки до момента в който звучи шлагерът Hoops.

По време на концерта меломаните ще станат очевидци още на големи човешки холограми, проливен дъжд от лазери, образувани в 3D мапинги, като изпълнителите дават обещание още изненади.

Чуждестранните медии не пестят похвали за шоуто No Geography Tour.

“С всяко последващо появяване на сцената, те подвигат равнището, с помощта на новите технологии – визуализациите им са спиращи дъха

само че и още, тъй като те оферират на публиката все по-добър и гръмък звук”, споделят английски музикални критици за спектакъла, който музикантите показаха като хедлайнери на паметния музикален фестивал Гластънбъри.

„ Няма по-велик лайв денс театър в света в момента”, написа и международната музикална медийна платформа NME.

Освен новия си албум No Geography, музикантите ще насочат музикален привет към българската аудитория и с най-обичаните си композиции от цялата си дискография като Hey Girl Hey Boy, Block Rockin’ Beats, Galvanize и други.

Местата в най-голямата българска зала са лимитирани до тъкмо 9500, по условие на мениджмънта на Том Роуландс и Ед Саймъндс.

Билети за концерта на The Chemical Brother са от 69, 79 и 89 лева, както и ВИП пропуски от 100 лева

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР