Цели две седмици – до 16.07.2019 включително, VIVACOM предлага голямо

...
Цели две седмици – до 16.07.2019 включително, VIVACOM предлага голямо
Коментари Харесай

Смарт часовници с отстъпки до 100 лева от VIVACOM

Цели две седмици – до 16.07.2019 в това число, VIVACOM предлага огромно многообразие от смарт часовници с горещи отстъпки. В магазините на оператора, както и в уеб страницата www.vivacom.bg потребителите могат да създадат своя избор измежду отлични интелигенти часовници на преференциални цени.
Само през първата половина на юли клиентите могат да добавят летните си преживявания, като се снабдят с нов часовник с отстъпка до 100 лева
Модерни, елегантни и красиви – смарт часовниците са съвършеният аксесоар за всяка възраст.

Със своите разнородни функционалности за слушане на музика, тренировки, поддържане на онлайн контакти, Garmin Vívoactive 3 Music е отличен избор за феновете на дейния метод на живот. Часовникът може да съхранява до 500 песни. Притежава повече от 15 авансово заредени GPS и закрити спортни приложения, в това число йога, кардио, тичане, плуване и доста други. Разполага с Активити тракер функционалности за отброяване на крачки, следене на съня, изгорени калории, целодневно следене на напрежението. Часовникът дава опция за шерване на провокации дава безплатната функционалност Garmin Connect. Предлага се в черен цвят, на цена от 20.98 лева с тарифен проект Smart L+.

Атрактивно е предлагането и всички модели смарт часовници на Samsung - Galaxy Watch 46 mm с каишка e с цена 18.98 лева със със Smart L+ в сребърно. Моделът Galaxy Watch 42 mm с каишка се предлага за 16.98 лева със същия тарифен проект в цвят златисто розово и черно. И двата модела на Samsung са отлични асистенти при образуване на времето и заетостта. Дават опция за ревизиране на дневния график и изпращат напомняния за плануваните срещи. Oсигуряват информация два пъти на ден. И двата модела Galaxy Watch разпознава 39 типа извършения навън и закрито и наблюдават напредъкa в елементи. Сензорите наблюдават здравословното положение като мерят сърдечния темп и етапите на съня.

До средата на юли Galaxy Watch Active се предлага на цена 11.98 със Smart L+. Аксесоарът има предпазлив, олекотен дизайн с комфортен екран. Предлага опция за персонализиран циферблат, който дава опция на потребителите да изразят личния си жанр. И още- смарт часовникът е отличен сателит в натовареното всекидневие - Galaxy Watch Active има интегриран екран за сърдечната активност, който изпраща мигновени известия, когато засече по-висок от естествения сърдечен темп. Може да засича равнищата на стрес и да предложи уроци по дишане за утешение и баланс.

Здрав и моден аксесоар, Huawei Watch GT е направен от керамично стъкло, неръждаема стомана и карбоново покритие. С 10,6-милиметровия си размер и 1,39 “ 454 x 454 AMOLED екран, дизайнът му е по едно и също време динамичен и грациозен. Интелигентният часовник е незаместим избор за физически дейните хора - дава треньорски упътвания за тичане както за начинаещи, по този начин и за напреднали. Само в този момент устройството се предлага за 4.98 лева с тарифен проект Smart L+.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР