Цели 8 години феновете на Под прикритие“ се надяваха БНТ

...
Цели 8 години феновете на Под прикритие“ се надяваха БНТ
Коментари Харесай

Скоро стартират снимките на новия сезон на „Под прикритие“

Цели 8 години почитателите на „ Под прикритие “ се надяваха Българска национална телевизия да поръча нов сезон на обичания им престъпен сериал. Добрата вест е, че търпението им въпреки всичко бе възнаградено, въпреки и след дълго очакване. Националната телевизия разгласи, че стартира работа по продължение на хитовата престъпна драма. Това ще бъде шестият й подред сезон.

 

Както и преди, работата още веднъж ще се управлява от Димитър Митовски, а огромната звезда, която влиза в новите епизоди е Юлиан Вергов. Очевидно малкия екран не се тормози от славата му на принудител на дами.

Следващата добра вест е, че се завръщат и два от паметните облици – Петър Туджаров – Джаро и Росен Гацов – Куката. Това стана ясно от думите на шефа на Българска национална телевизия Емил Кошлуков. Любопитно е по какъв начин това ще се случи с героят на Михаил Билалов – Джаро, който бе погубен още в четвърти сезон. Кошлуков издаде, че в идното продължение на сериала е заложен един ретроспективен епизод, който разказва събития, случили се още преди началото на първия сезон. Най-вероятно Джаро ще взе участие точно в този епизод, в случай че сценаристите не намерят чудодеен метод за възкресяването му.

 

Мариан Вълев, който с помощта на ролята си в сериала към този момент е привикнал към името му да бъде добавян и прякорът Куката, означи, че пишат сюжета. От разкритията му излиза наяве, че с изключение на артист, той е и сценарист на новите епизоди, както в действителност беше и в предходните сезони. Сред сценаристите остават Ваня Николова и Борислав Захариев.

Николова издаде, че този път ще се търси баланс сред полицията и незаконния свят. Божинов пък издаде, че в новия сезон ще се работи с друг от досегашния мащаб.

 

Снимачният развой ще започва през лятото, по всяка възможност през август, а новите епизоди се чакат на екран идната година. Засега не излиза наяве каква ще е ролята на Вергов в новия сезон на сериала. Не е изключено той да е новият добър воин в продукцията, откакто в последния сезон бе погубен главният протагонист – Мартин Христов – Шмекера, чиято роля се изпълняваше от Ивайло Захариев. 

 

Не излиза наяве и дали Владо Пенев ще продължи работа в новите епизоди.

Следващата незнайна е към облика на Бойко Кръстанов, който бе главно настоящо лице в 4 и 5 сезон като новото ченге, работещо под прикритие в мафията. И въпреки, че мъжете ще продължат да са главните настоящи лица в продукцията, ще има и ярки женски функции. Засега обаче екипът пази в дълбока загадка кой ще ги извършва.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР