Цели 55 поредни денонощия отне заснемане на битка за кървавата

...
Цели 55 поредни денонощия отне заснемане на битка за кървавата
Коментари Харесай

Битка в „Игра на тронове“ отне 55 дни снимки

Цели 55 следващи денонощия лиши снимане на борба за кървавата сага „ Игра на тронове “. Това ще е най-дългата батална сцена в историята на хитовата поредност на HBO, разминавайки тази в епизода „ Битката на копелетата “, написа "Монитор ".

За неистовите старания на прослойка и екипа стана ясно от пост на асистент-режисьора Джонатън Куинлън в обществените мрежи. „ Това е за Нощните дракони. Заради това, че устояха 55 следващи нощи. Че устояха на студа, снега, дъжда, калта, овчите изпражнения в Туум и ветровете на Магъраморн. Когато десетки милиони по света изгледат този епизод след една година, няма да имат визия какъв брой старания сте положили. Ще схванат само, че гледат нещо, което не е правено до момента. И това е поради вас. “, гласи изказването.

Припомняме, че „ Игра на тронове “ ще се сбогува с многомилионната си войска от почитатели пред дребния екран чак през 2019 година Развръзката на интерпретацията на паметната „ Песен за огън и лед “ на Джордж Р. Р. Мартин ще се разгърне в бутиков брой епизоди - шест. Снимките на финала на фентъзи епоса, прочул се с фрази като „ Зимата идва “ и „ Нищо не знаеш, Джон Сноу “, стартираха предишния октомври в Северна Ирландия и ще завършат това лято. На режисьорския стол за края на поредицата сядат Дейвид Бениоф, Дан Уайс, Мигел Сапочник и Дейвид Нътър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР