Цели 22 млн. лв. са били разплатени по брутален начин

...
Цели 22 млн. лв. са били разплатени по брутален начин
Коментари Харесай

Кузманов: 22 млн. са изплатени по брутален начин за реновиране на физкултурни салони

Цели 22 млн. лева са били разплатени " по жесток " метод на избрани компании за реновиране на физкултурни салони. Това разкри на конференция служебният министър на младежта и спорта Андрей Кузманов. Той разгласи, че едни и същи компании печелят публичните поръчки, а договорите с тях са били подписани най-вече през декември 2020 година

" Получихме писмо от Сметната палата. Тя идва да ни прави инспекция напълно скоро. Отчетите за компаниите, които са изпълнявали поръчките по така наречен физкултурни салони, са към този момент направени. Фирмите са много любопитни като имена, а прави усещане, че едни и същи печелят поръчките. "

Снимка: Lap.bg

" Всичките 26 контракта досега са за близо 22 млн. лева, а парите са отпуснати въз основа на решение на министерския съвет през февруари 2020 година Обезпокоително също е, че множеството са подписани през декември 2020 година - 25 контракта, единствено в границите на един месец. "

" Мисля, че парите по-добре да се бяха върнали на страната, а не да се раздават по този начин. Договорите са изплатени 100%. ", сподели Кузманов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР