Цели 10 дена светът клиширано е футбол. Стадионите в Русия

...
Цели 10 дена светът клиширано е футбол. Стадионите в Русия
Коментари Харесай

Ден 10: Поправителен за Германия

Цели 10 дни светът клиширано е футбол. Стадионите в Русия са се трансформирали в центъра на вселената, а върху терените се разиграват трагични дейности, които носят наслада, сълзи, отчаяние и страсти.

В днешния ден настоящият владетел на международната купа - Германия, ще би трябвало доста да внимава, с цел да не направи нова изненадваща неверна стъпка. Скритият любимец Белгия ще има малко по-трудно предизвикателство, а Мексико ще се опита да продължи победната си серия.

Всички най-интересни разбори и мнения след мачовете, както и прогнози за днешните срещи, гледайте в " На пай пас "

Като прикрит любимец за трофея, Белгия стартира с класическо 3:0 против дебютанта Панама. Този мач обаче не може да ни каже нищо за упоритостите на " дяволития " скандинавски отбор.

Новото предизвикателство за Азар и Лукаку се назовава Тунис. Картагенците имат горчив усет от мача против Англия. Те изпуснаха точката след гол на Хари Кейн в продължението, макар че демонстрираха постоянна игра през целия мач. Днес ще се опитат да разстроят един от любимците.

След като си победил настоящият международен първенец, Южна Корея би трябвало да ти се коства детска игра. Отборът на Мексико обаче е крепко стъпил на земята, защото залогът в срещата е продължение на осминафиналите. При победа възпитаниците на Хуан Карлос Осорио ще могат да дишат по-спокойно.

Не по този начин се усещат азиатските представители, които имат да наваксват след загубата от Швеция с 0:1 в първия мач. Звездата на " Тотнъм " Хюн Мин Сон ще би трябвало да впрегне цялата си сила, с цел да активизира своите съотборници.

Бундестимът се пробва да не прави драми от загубата от Мексико в първия си мач, само че светът е шокиран, а почитателите - разочаровани. За това възпитаниците на Йоаким Льов ще търсят наложително трите точки против скандинавския отбор. Само по този начин те ще могат да си обезпечат място в елиминациите и отбрана на по този начин скъпия трофей.

Шведите хванаха последния трен за Русия след успеха над Италия в плейофите, играят за първи път без звездата Златан Ибрахимович и общо взето не са натоварени от огромни упования. Една победа против Германия обаче би им донесла нужното самочувствие.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР