Цели 10 дена светът клиширано е футбол. Стадионите в Русия

...
Цели 10 дена светът клиширано е футбол. Стадионите в Русия
Коментари Харесай

Ден 10: Поправителен за Германия

Цели 10 дни светът клиширано е футбол. Стадионите в Русия са се трансформирали в центъра на вселената, а върху терените се разиграват трагични дейности, които носят наслада, сълзи, отчаяние и страсти.

В днешния ден настоящият владетел на международната купа - Германия, ще би трябвало доста да внимава, с цел да не направи нова изненадваща неверна стъпка. Скритият любимец Белгия ще има малко по-трудно предизвикателство, а Мексико ще се опита да продължи победната си серия.

Всички най-интересни разбори и мнения след мачовете, както и прогнози за днешните срещи, гледайте в " На пай пас ".

Белгия - Тунис

Снимка: Reuters

Като прикрит любимец за трофея, Белгия стартира с класическо 3:0 против дебютанта Панама. Този мач обаче не може да ни каже нищо за упоритостите на " дяволития " скандинавски отбор.

Новото предизвикателство за Азар и Лукаку се назовава Тунис. Картагенците имат горчив усет от мача против Англия. Те изпуснаха точката след гол на Хари Кейн в продължението, макар че демонстрираха постоянна игра през целия мач. Днес ще се опитат да разстроят един от любимците.

stat

Южна Корея - Мексико

Снимка: Reuters

След като си победил настоящият международен първенец, Южна Корея би трябвало да ти се коства детска игра. Отборът на Мексико обаче е крепко стъпил на земята, защото залогът в срещата е продължение на осминафиналите. При победа възпитаниците на Хуан Карлос Осорио ще могат да дишат по-спокойно.

Не по този начин се усещат азиатските представители, които имат да наваксват след загубата от Швеция с 0:1 в първия мач. Звездата на " Тотнъм " Хюн Мин Сон ще би трябвало да впрегне цялата си сила, с цел да активизира своите съотборници.

stat

Германия - Швеция

Снимка: Reuters

Бундестимът се пробва да не прави драми от загубата от Мексико в първия си мач, само че светът е шокиран, а почитателите - разочаровани. За това възпитаниците на Йоаким Льов ще търсят наложително трите точки против скандинавския отбор. Само по този начин те ще могат да си обезпечат място в елиминациите и отбрана на по този начин скъпия трофей.

Шведите хванаха последния трен за Русия след успеха над Италия в плейофите, играят за първи път без звездата Златан Ибрахимович и общо взето не са натоварени от огромни упования. Една победа против Германия обаче би им донесла нужното самочувствие.

stat
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР