Цел. С една обща Революция да се направи коренно преобразувание

...
Цел. С една обща Революция да се направи коренно преобразувание
Коментари Харесай

Колко пъти щеше да е мъртъв Борисов по Устава на Дякона? Щеше ли да оцелее поне един днешен политик?

Цел. С една обща Революция да се направи радикално преобразувание на сегашната държавна деспотско-тиранска система и да се размени с демократска република (народно управление), на същото това място, което са нашите прародители със силата на Оръжието и със своята свята кръв откупили, в което през днешния ден безчеловечно беснеят турски кеседжии и еничери и в което владей правото на силата, да се повдигне храм на Истината и правата Свобода и Турският чорбаджилък да даде място на Съгласието, Братството и съвършеното тъждество, сред всички народности, Българи, Турци, Евреи и прочие ще бъдат равноправни във всяко отношение, било във Вяра било в Народност, било в гражданско отношение, било в каквото било, всички ще спадат под един Общ Закон, който по вишегласието от всички народности ще се избере.

 

Да поразсъждаваме върху приложението на

 

Наказателния закон на Апостола

към самоизтъкващия се като най-виден, умел и потребен за България политик – Бойко Методиев Борисов.

§ 1. Ако някой, бил Войвода, бил член на комитета, бил вънкашен, бил кой бил, дръзне да издаде нещо на неприятеля ни, ще се накаже със гибел.

 

12 години Борисов прави всичко допустимо да резервира над 90-процентната взаимозависимост на България от енергоносители и първични материали от Русия, в услуга на Кремъл. Печалбите за Москва са милиарди, а цената - заробване на страната ни.

 

§ 2. Ако някой от авторитетните българи, или Войвода, корумпиран от непознато държавно управление или от друго частно лице, изиска да ни пречи на работите под какъвто метод и да било, подобен ще се смята за противник и ще се санкционира със гибел.

 

Строежът на Руски/Турски поток отклони газоподаването през Украйна и улесни диктатора Путин във вземането на решение да нападне вероломно суверенна Украйна. Газопроводът бе издигнат под директното управление на Борисов, под диктовката на Путин.

 

§ 3. Ако някой презре и отхвърли предначертаната държавна система,Демократска република “ и сформира партии за деспотско-тиранска или конституционна (в смисъл конституционни монархия) система, то и таквизи ще се смятат за неприятели на Отечеството ни и ще се санкционират със гибел.

 

Борисов редовно отхвърляше като министър председател да се явява в Народното събрание – върховен орган на законодателната власт, - да дава отговор на въпроси и да се регистрира пред националните избраници.

 

§ 4. Ако някой не признае Централния революционен български комитет и изиска да се опита без да пита да по дигне протест, то за пръв път ще му се каже, само че в случай че и то не помогне, ще се накаже със гибел.

 

12 години Борисов не се съобразяваше с Конституцията и трансформира изпълнителната власт в първа мощ за въздействие и систематизиране на бюджета на страната.

 

§ 5. Ако някой от членовете на тайната полиция се откаже да извърши по заповедта на комитета някое си наказване, ще се накаже със гибел.

 

По времето, когато Борисов беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи, се направиха десетки поръчкови и показни убийства. Нито едно от тях не бе разкрито, а проведената престъпност наложи силови способи в бизнеса и стопанската система.

 

§ 6 Ако някой в пиене изкаже нещо от тайната, за пръв път ще му се подсети, повтором ще се в профил от работата ни.

 

Снимките на Борисов в спалнята в резиденция " Бояна " приказват за нещо от този жанр, само че както той самичък съобщи пред немско издание Франкфуртер Алгемайне Цайтунг: " Имам човешки потребности "... Може да не знаем какво тъкмо е приказвал Борисов в горещите креватни моменти, само че не е мъчно да се преддположи, изхождайки от комплексите и нарцисизма, които го владеят...

 

§ 7. Ако някой от служащите, като ръководителят и други, изиска да злоупотреби със служебната власт, за пръв път ще се лиши от служба; повтором ще се извади напълно, като по-напред да подпише за грешката си и да я сервира документално на комитета-ако и по този начин не извърши, ще се накаже със гибел.

 

В злоупотребата с власт Борисов има толкоз грехове, че описът ще е колкото Британската енциклопедия… Обществените поръчки, чекмеджето с пачките и кюлчетата, назначенията на високи постове на хора със съмнителна биография и невисок професионализъм - това е дребна част от подвизите му в това отношение.

 

§ 8. Ако някой от членовете на тайната поща или различен някой дръзне да отвори или унищожи някое писмо ще се накаже със гибел.

 

§ 9. Ако някой от касиерите издава за нещо пари без знанието на комитета, или дръзне да вземе и усвои и най – дребна част от поверените му пари ще се накаже със гибел.

 

По тази точка водачът на ГЕРБ е вътре с двата крайници, както се споделя. Дори в глобите по закона „ Магнитски “ са разказани 600 милиона, които поради врътки в законодателството по времето на Борисов, не са достигнали до данъкоплатците и са потънали в нечии джобове. И по времето на Левски, и през днешния ден това се назовава крадене, злоупотреби и корупция. Дякона не би се церемонил нито за момент...

 

По 8 от 9-те точки Бойко Борисов предстои на най-строгото наказване, планувано от Апостола за тъпчене на Устава. Нарушаваш - ставаш по-нисък с една глава...

 

Съвсем ясно е, какво би се случило и с основния прокурор Иван Гешев, който отхвърля да проверява погазили точките от Устава на БРЦК.

 

Ще каже някой, че сравнението на това време със сегашната обстановка е спекулативно. Не, не е. Защото става дума за ПРИНЦИПИ! За морал също.

 

Днес непрекъснато чуваме президент, министри, политици и прочие да цитират Апостола и да приказват за неговите завещания. Ето ги, това са заветите на оня популярен човек, само че съмнителни и недостойни хора ги употребяват в днешно време, с цел да се пришият до него и делата му.

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР