Цацаров взе на специален надзор разследването срещу Местан Съдът отмени

...
Цацаров взе на специален надзор разследването срещу Местан Съдът отмени
Коментари Харесай

Майката, загубила бебето си при катастрофата с Местан,...

Цацаров взе на специфичен контрол следствието против Местан Съдът анулира възбраната Местан да напуща страната Арнаудова с изключителна вест за Местан!

Нашата Еджринка я няма и в никакъв случай няма да се върне. Това сподели през сълзи майката на 6-месечното бебе, което почина при злополуката с Лютви Местан край Маказа.

„ Аз го видях! Не спря на стопа и ни блъсна. После към този момент не помня. Осъзнах какво се е случило дни по-късно ”, сподели още пред Нова телевизия майката на момиченцето - Емине Ахмед.

„ Първо от колата излезе сина ми, след това аз, жена ми лежеше по тил. Малката я нямаше. Тя беше на 2-3 метра от колата. Беше изхвърчала ”, споделя бащата на бебето - Юсеин Ахмед.

„ Когато дойдох на мястото, първо видях огромния ми внук. Каза ми, че е добре. Но сестричката му не е. Видях и Лютви Местан. Беше се заключил в колата ”, разяснява дядото на бебето - Тефик Ахмед.

По думите му Местан не е оказал никаква помощ. „ Стоеше като монумент! ”, добави той.

„ Разбира се, че отговорен е господин Местан! Той имаше знак " стоп ", а аз бях на път с преимущество. Искам да отиде зад решетките. Нека страната ни помогне и хората да ни оказват помощ да има правораздаване ”, разяснява още бащата на бебето.

Разследването против политика към този момент е на специфичен контрол от основния прокурор. Сотир Цацаров разпореди на Върховната касационна прокуратура да окаже „ засилена методическа помощ на прокурорите в Кърджали ”. Такъв контрол на следствието към този момент беше пожелан от роднините и родителите на починалото бебе.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР