Цацаров ми повдигна седем обвинения, Гешев – три. Те бяха

...
Цацаров ми повдигна седем обвинения, Гешев – три. Те бяха
Коментари Харесай

Сидеров: И Цацаров, и Гешев прикриваха корупция. Колкото пъти да ги освободят, ще им е малко

Цацаров ми повдигна седем обвинявания, Гешев – три. Те бяха измислени. Колкото пъти да ги освободят, ще им бъде малко. Това сподели в предаването " Лице в лице " по bTV водачът на " Атака " Волен Сидеров.

Не съм склонен, че те са хора, които се борят с корупцията. И Цацаров, и Гешев прикриваха корупция. Това е ясно на всеки обикновено мислещ човек в България, добави Сидеров, представен от novini.bg.

В отговор на въпрос дали новите ръководещи ще водят сполучлива битка с корупцията у нас, водачът на " Атака " съобщи: " Ние сме колониална страна. В колониалната страна корупцията е метод на живот. През корупцията биват назначавани колониални държавници и служители. Дали те се споделят Бойко Борисов или някой различен, те извършват това, което им каже господарят ".

По думите му би трябвало да бъде отстранена границата за осъществяване на референдуми. Искаме референдуми да могат да се организират с по-малко събрани подписи. Сегашният закон не разрешава да се питва народът по интернационалните въпроси, като да вземем за пример дали България да бъде член на НАТО. Защо? Аз считам, че народът би трябвало да бъде питан. Ако някой счита, че народът не би трябвало да бъде питан, да излезе и да каже, акцентира Волен Сидеров.

Той отхвърли изказванията, че " Атака " е финансирана от Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР