Цървена звезда победи Партизан с 1:0 в голямото дерби на

...
Цървена звезда победи Партизан с 1:0 в голямото дерби на
Коментари Харесай

Рикошет реши дербито между Цървена звезда и Партизан

Цървена звезда победи Партизан с 1:0 в огромното дерби на Сърбия. Двата гранда се изправиха един против различен в дуел от 24-ия кръг на локалната Супер лига, а домакините на " Мала Маракана " ликуваха в края.

Феновете на двата тима още веднъж сътвориха страхотна атмосфера, а двата отбора също се раздадоха на терена.

Цървена звезда поведе рано в резултата с доза шанс. В 5-ата минута спряганият преди време за Лудогорец Алекс Виго опита центриране отляво, бранител отклони топката с глава и тя се оплете в мрежата на " гробарите " за 1:0.

След това Партизан бе по-активният тим и насочи повече удари към вратата на противника, само че по този начин и не съумя да преодолее Милан Борян и да стигне до изравнително попадение.

В добавеното време гостите останаха в понижен състав, откакто нервите на Рикардо Гомеш не устояха и той си изкара червен картон.

Така Цървена звезда е все по-близо до купата, като води безапелационно в класирането с 66 точки. Партизан е на 2-рата позиция с 50 точки и единствено на процедура без шансове да стопи тази разлика до края на сезона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР