Цървена звезда победи Барселона с 90:82 в най-интересния мач от

...
Цървена звезда победи Барселона с 90:82 в най-интересния мач от
Коментари Харесай

Везенков не успя да помогне на Барса в белградския ад на Звезда

Цървена звезда победи Барселона с 90:82 в най-интересния мач от вечерта в баскетболната Евролига.

Пред цялостните трибуни в именитата зала "Александър Николич " Звезда започва мача великолепно като поведе с 24:11 и дълго време поддържа двуцифрен задатък. В третата част той бе 55:41 и не се виждаше път обратно за каталунците.

Томас Юртел обаче не мислеше по този начин и с фантастични изяви заличи недостига на своя тим в четвъртата част. При 2:50 минути оставащи Барса даже излезе напред в резултата при 80:79.

Отговорът на домакините обаче бе незабавен и със серия от 11:2 в последните минути сръбският гранд стигна до успеха, след която и двата тима имат по една победа и една загуба от началото на сезона.

Александър Везенков не съумя да помогне доста за задачата на своя тим като за 10 минути на паркета се регистрира с 4 точки след триумф в единствената си пукотевица от двете точки и 2/2 от наказателната линия.

Милко Биелица бе водач на Звезда и приключи с рекордните си с фланелката на тима 23 точки. Тейлър Рочести осъществя с 22 точки и направи 7 асистенции, Матиас Лесорт добави 13 точки и 9 битки, а някогашният ас на Лукойл Академик Перо Антич също способства с 10 точки и 9 битки.

За Барса Кевин Серафин вкара 12 точки, а всички 14 точки на Юртел пристигнаха в последните 15 минути като също така направи 11 асистенции. Анте Томич и Адам Ханга осъществиха по 10 за мач №400 на каталунците в Евролигата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР