Царско село съобщи за свой футболист, който е заразен с

...
Царско село съобщи за свой футболист, който е заразен с
Коментари Харесай

Играч на "Царско село" е заразен с коронавирус

" Царско село " заяви за собствен футболист, който е инфектиран с ковид. Това е бранителят Мартин Кавдански. Той към този момент е подложен под карантина. Бранителят е бил тестван преди дуела с " Черно море " и е дал негативна проба, само че се е оказало неточност на лабораторията.

" ФК Царско село би желал да уведоми футболната общност, че футболист на клуба е дал позитивна проба за COVID-19. На 1 юли всички футболисти, треньори и спомагателен личен състав организираха наложителните ежемесечни PCR проби.

" Резултатите от тестванията бяха предоставени на футболния клуб в часовете преди семейството против " Черно море " на 2 юли. Всички резултати бяха негативни и бяха показани на делегата на футболната среща.

На 3 юли бяхме известени, че един от нашите футболисти – Мартин Кавдански е дал позитивен резултат за COVID-19, а обстановката е обяснена с позволена неточност на лабораторията, която е провела тестванията.

Кавдански незабавно е подложен под изолираност и му е изработен втори PCR тест.

„ Чувствам се добре, сюрпризиран съм от позитивния резултат. През последните дни не съм имал никакви признаци, неразположение или нещо сходно “, съобщи Мартин Кавдански.

За случая са известени сътрудниците от " Черно море ", както и съдийската бригада, която управлява футболната среща.

Тренировъчния развой на " Царско село " е прекратен до неделя, когато ще бъдат направени нови PCR проби на всички контактни лица и в случай че няма други позитивни резултати тренировките ще бъдат възобновени ", оповестиха от клуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР