Царско село направи трансферен удар. Договор с клуба подписа 24-годишният

...
Царско село направи трансферен удар. Договор с клуба подписа 24-годишният
Коментари Харесай

Футболист от Шапекоенсе е новото попълнение на Царско село

Царско село направи трансферен удар. Договор с клуба подписа 24-годишният бразилец Уесли Ната, който идва непосредствено от Серия А на южноамериканската страна.

Ната до неотдавна бе благосъстоятелност на елитния Шапекоенсе, само че през последните 5 месеца е бил преотстъпен на Вотапоругензе.
 Шапекоензе показа Густаво Кампаняро
Шапекоензе показа Густаво Кампаняро

Договорът му е за две години

Високият 183 см Уесли Ната играе на позицията ляво крило. Той е младеж на Шапекоенсе, само че в разнообразни интервали от кариерата си е преотстъпван на тимовете на Атлетико Гоянензе, Жувентуде и Бая.

През 2016 година Уесли Ната е част от Шапекоенсе, само че единствено 2 месеца преди самолетната злополука на тима той е преотстъпен на Бая. След нещастието Ната се завръща в клуба и взе участие във възобновяване му.

" Това беше неповторима опция за моята кариера. Много съм стимулиран да работя с новите си сътрудници. Искам да реализира доста победи и задачите на тима. Тук намирам доста добре структуриран клуб. Добри футболисти и управление, както и целия треньорски щаб. Мисля, че ще създадем сполучлив сезон ", съобщи при представянето си Уесли Ната, който получи своята фланелка от изпълнителният шеф на клуба Иво Андреевски.

Футболистът избра да носи номер 82 по време на престоя си по българските терени.
 Хебър и Царско село не излъчиха победител
Хебър и Царско село не излъчиха победител

Контролата се игра в Пазарджик
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР