Царско село и Славия затварят 25-ия кръг в efbet Лига

...
Царско село и Славия затварят 25-ия кръг в efbet Лига
Коментари Харесай

Царско село ще се опита да спре серията на Славия в дебюта на Любо Пенев

Царско село и Славия затварят 25-ия кръг в efbet Лига тази вечер от 20:30 часа. Новаците имат потребност от добър резултат, с цел да се отдалечат от рисковата зона, а " белите " ще се стремят да продължат сполучливото си показване и да се приближат единствено на точка от Левски. " Белите " влязоха в серия от 4 следващи турнирни победи преди паузата в шампионата, като повалиха поредно Арда (Кърджали), Дунав, Левски и Ботев (Пловдив).

Мачът ще е дебют за новия ментор на " царете " Любослав Пенев. Той към този момент води отбора в контролата против Локомотив (Пловдив), изгубена с 0:2. В треньорската си кариера някогашният нападател има единствено една загуба в дебютните си срещи - 0:2 с ЦСКА-София при гостуването на Черно море на " Тича " през предишния сезон. Предишните два случая с " алените " бяха победа с 3:0 над Беласица през март 2009 година и тъждество 0:0 с Берое през май 2015-а.

Ел Голеадор няма съществени кадрови проблеми. Очаква се той да заложи на системата 4-1-4-1, като офанзивата ще води Георги Минчев, а с ролята на отбранителен халф ще се нагърби Антонио Георгиев. Останалите в халфовата линия на Царско село ще са Румен Гьонов, Дилан Бахамбула, Уесли Ната и Андерсон. Четиримата бранители пред вратаря Джони Пласид ще са Реян Даскалов, Мартин Кавдански, Родригес и Ивайло Марков.

Старши треньорът на Славия Златомир Загорич съобщи, че тимът му ще подходи с почит към противника и подценяване е изключено. Той включи в групата за дуела бранителя Емил Виячки, който до неотдавна беше под карантина, откакто даде позитивна проба за COVID-19. Бранителят към този момент направи няколко тренировки с тима, само че няма да е титуляр.

В офанзива " белите " ще работят с Ивайло Димитров, пподкрепян по фланговете от Георги Йомов и Радослав Кирилов. Звездата на отбора Галин Иванов ще играе зад Димитров, а в средата на терена ще си партнират Янис Карабельов и Филип Кръстев. Под рамката ще застане Антонис Стергиакис, а карето в защита ще оформят Христо Попадийн, Андреа Христов, Милен Гамаков и Венелин Филипов.

Славия е един от трите тима, против които Царско село няма маркиран гол в елита. През есента " белите " се постановиха с 1:0 с попадение на Галин Иванов от дузпа.

efbet Лига - 25 кръг:

ЦАРСКО СЕЛО - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

ЦАРСКО СЕЛО (4-1-4-1): Пласид; Даскалов, Кавдански, Родригес, И. Марков; А. Георгиев; Гьонов, Бахамбула, Ната, Андерсон; Г. Минчев
Старши треньор: Л. Пенев
СЛАВИЯ (4-2-3-1): Стергиакис; Попадийн, А. Христов, Гамаков, В. Филипов; Карабельов, Ф. Кръстев; Йомов, Г. Иванов, Р. Кирилов; И. Димитров
Старши треньор: З. Загорчич

СЪДИЯ: Никола Попов
СТАДИОН: " Царско село "
НАЧАЛО: 20:30 часа

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! efbet Лига 25 кръг, понеделник 8 юни  Царско село 20:30предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР