Църквата на адвентистите от седмия ден е обяви, че родителите

...
Църквата на адвентистите от седмия ден е обяви, че родителите
Коментари Харесай

Адвентистите от седмия ден отрекоха родителите на децата в плен да са членове на тяхната църква

Църквата на адвентистите от седмия ден е разгласи, че родителите на държаните в плен три деца в столичния квартал " Люлин " не са и в никакъв случай не са били нейни членове.

Позицията на църквата бе изпратена до медиите поради информация, че родителите на децата евентуално са почитатели на адвентисти, а според  други информации - на религиозна фракция.

" Във връзка с нещастието към трите деца държани в изолираност от родителите си в столичния квартал Люлин и гибелта на дядо им Стефан Янев, който подал сигнал против родителите, както и свързването на името на Църквата на адвентистите от седмия ден, като организация показваме дълбокото си страдание за случилото се. Нещата сполетели това семейство са огромна покруса, която ще остави отпечатък върху трите деца, техните близки, само че и върху обществото като цяло.

Във връзка с изказванията, че дъщерята Мария Янева е посещавала Църквата на адвентистите от седмия ден заявяваме, че след направена инспекция констатирахме, че нито тя, нито брачният партньор и са членове на Църквата на адвентистите от седмия ден и в никакъв случай не са били. Напълно е допустимо в предишното да са участвали на свещенодействие в някоя от църквите ни в гр. София. Богослуженията ни са отворени към всички, които желаят да ги посетят ", оповестяват от църквата.

Съобщението е подписано от нейния секретар свещеник Милен Георгиев.

Оттам допълват, че Църквата на адвентистите от седмия ден изповядва християнските правила в човешките взаимоотношения и изрично се разграничава от държанието на това семейство, както и че има позитивно отношение към образованието и подтиква децата и младежите да учат, да получават специалности и по този метод да бъдат потребни, както на себе си, по този начин и на обществото.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР