Цар Борис III е на официално посещение във Великобритания в

...
Цар Борис III е на официално посещение във Великобритания в
Коментари Харесай

Цар Борис III посещава Великобритания в годината, когато се развива действието на „Имението Даунтън”

Цар Борис III е на публично посещаване във Англия в годината, когато се развива действието на кино лентата „ Имението Даунтън “. Тази любопитна информация беше припомнена от английският дипломат Ема Хопкинс.

Със стилно празненство в емблематичния дух на двайсетте години на предишния век беше ознаменувана българската премиера на дълго чаканото киносъбитие „ Имението Даунтън “. Резиденцията на английския дипломат в България беше хазаин на светското събитие, което е част от отбелязването на 140 години от определяне на дипломатически връзки сред България и Обединеното кралство.

„ Имението Даунтън е най-успешната телевизионна продукция на Англия, гледана от милиони фенове по света. А в този момент феновете ще имат опция да видят и внушителна киноекранизация, продължаваща историята на семейство Кроули. Интересен факт е, че действието във кино лентата се развива точно в 1927-ма година, когато цар Борис III прави публична аудиенция в Обединеното кралство и се среща с крал Джордж V, ” показа Нейно Превъзходителство Ема Хопкинс в своята тирада по време на празненството.

Именно кралска аудиенция е и в основата на историята на „ Имението Даунтън “. През 1927 аристократичното семейство Кроули несъмнено не тъне в нормалния разкош поради тежките години след края на Първата международна война. Но за визитата на техни кралски височества Джордж V и брачната половинка му Мери Тек всичко би трябвало да е по конец. Визитата им ще провокира кавги, сантиментални трепети и интриги, които ще слагат на карта бъдещето на Даунтън.

А критиците към този момент не пестят суперлативи за най-изисканото киносъбитие на сезона.

„ Сериалът не е на екран от едвам три години. И тъкмо в точния момент се завръща на сцената “, споделя Джен Чейни, сп. New York/Vulture. А Марли Мариус, сп. Vogue: „ Удоволствие е да се завърнеш красивия дребен свят на Даунтън “. „ Филмът е възхитителна приятност “, обобщава Карин Джеймс от BBC.

Българската премиера на „ Имението Даунтън “ е на следващия ден. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР