Цаместник-председателят на Столичния общински съвет опита да свали украинското знаме

...
Цаместник-председателят на Столичния общински съвет опита да свали украинското знаме
Коментари Харесай

Зам-председател на СОС опита да свали украинското знаме от Столична община

Цаместник-председателят на Столичния общински съвет опита да смъкна украинското знаме от Столична община, оповестява " Актуално ". От медията напомнят, че Борислав Иванов желае да премине към партия " Възраждане ", въпреки да дължи мястото си в Столичния общински съвет (СОС) на " Атака ".

" Загубихме една борба, само че ще спечелим войната. Горе имаше трима служители на реда и трима сътрудници общински съветници от ГЕРБ, които бранеха знамето с телата си ", съобщи той, представен от " Актуално ".

" Или ще се сбием... аз желаех да извърша своята акция. Напълно съзнавам, че работя непозволено ", добави Иванов след въпрос какво е очаквал да стане. " Просто ще би трябвало да измисля метод по какъв начин да го смъква това знаме. Аз ще го взема с ловкост ", сподели общинският консултант. Той посочи, че нямал нищо срещу Украйна, само че украинското знаме не му било мястото на постройката на Столична община и щял да си поеме политическата отговорност, в това число с оставка от СОС.

Според Иванов, било нелегално украинското знаме да е там, тъй като в Закона за държавния етикет и протокол имало тъкмо разказани случаи по кое време се чака едно знаме. Той се запъна да каже точното име на закона и помоли публицистите за помощ: Чуждо знаме до българското - няма закон, който да го не разрешава

Иванов посочи и, че в никакъв случай не бил член на " Атака ", бил гражданска квота и се разочаровал от партията на Сидеров. " Мен Борис Бонев ме направи общински консултант ", сподели общинският консултант, визирайки напускането на Волен Сидеров на СОС.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР