Цачева има тежък сектор за управление и трябва да се

...
Цачева има тежък сектор за управление и трябва да се
Коментари Харесай

Живко Тодоров, ГЕРБ: Цачева има тежък сектор за управление. Сега никой не може да каже, че ГЕРБ има вмешателство в правораздавателната система

Цачева има тежък бранш за ръководство и би трябвало да се подсигурява сигурността й, а точно това, че в този момент никой не може да каже, че ГЕРБ има вмешателство в правораздавателната система. Това съобщи Живко Тодоров, член на Изпълнителната комисия и кмет на Стара Загора, след конференцията на ГЕРБ през вчерашния ден.

Имам предложение към Парламента във връзка сигурността на придвижването. А то е, кметове да могат да поставят камери в съответните си общини, и да могат да слагат актове. Така ще може контролът да бъде доста по-голям, разкри той.

В партия ГЕРБ има един неоспорим водач - Бойко Борисов, получил е доверието на хората, както и на хората от партията. ГЕРБ постоянно са се стремели, в годините, да държат името на партията чисто. Ако има дейности в неправилна посока Борисов е премахвал тези хора, сподели Тодоров.

Кметовете държат най-близка връзка с жителите, за това са и част от Изпълнителната комисия. Така подсещаме, че имаме потребност от поддръжка от страната, добави още кметът на Стара Загора.

Чакаме децентрализацията, само че има терзание, че по-бедните общини ще бъдат ощетени. Ще има разискване, както и за такса „ боклук “, която в този момент се пресмята за повърхност на жилището. След санирането на блоковете в Стара Загора, дават незабавно оферти да се оправят паркинги, детски градинки и междублоковите пространства, приключи Живко Тодоров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР