Ц ял автобус, пълен със звезди - от Тилда Суинтън

...
Ц ял автобус, пълен със звезди - от Тилда Суинтън
Коментари Харесай

Празен стол за Кирил Серебренников и 6 минути аплодисменти за Уес Андерсън в Кан

Ц ял рейс, цялостен със звезди - от Тилда Суинтън до Ейдриън Броуди , дойде за прожекцията на „ The French Dispatch “ на режисьора Уес Андерсън на кинофестивала в Кан, съобщи Агенция Франс Прес.

По аления килим минаха също Бил Мъри, Тимъти Шаламе, Оуен Уилсън, Бенисио дел Торо. Актрисата Леа Сейду обаче не пристигна на фестивала поради позитивен тест за новия ковид, макар че е имунизирана.

Аплодисментите след прожекцията продължиха повече от шест минути.
 Уес Андерсън
Филмът ще зарадва феновете на Уес Андерсън - режисьора с неповторима галактика, прочут с манията си към детайла и симетрията и нежната потиснатост в продукции като "Дарджийлинг ООД ", "Морски живот " или "Островът на кучетата ".

Филмът е за определени истории от последния брой на американско списание, оповестено в фиктивен френски град през XX век. Той дава опция на Уес Андерсън да покаже любовта си към публицистиката и към Франция във версия пощенска картичка от 60-те години на предишния век.

Отзивите за кино лентата "The French Dispatch " са смесени, съобщи Асошиейтед прес. Някои кинокритици харесаха атмосферата и отдадената респект към списанията от XX век, по-специално "Ню Йоркър ", както и заплетеното създаване на облиците, което е на ново равнище даже за Уес Андерсън.

Атмосферата беше напълно друга на прожекцията на другия филм от конкурсната стратегия - съветския "Петрови в грипа ". Режисьорът Кирил Серебренников отсъстваше от премиерата поради възбраната да напуща Русия.

Актьорите от кино лентата носеха бадж с буквите му "КС ", до момента в който изкачваха стъпалата на фестивалния замък, както и шефът на фестивала Тиери Фремо, който ги посрещна.

Много богат образно, с напрегнат монтаж, филмът е комбинация от недопечен взор към жестокостта на актуалното общество, по-специално към децата и чужденците, и носталгия за предишното.

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - А татко ти като какъв работи? - Консултант на свободна процедура по стопанска система, политика, социология и футурология. - Какво, таксиметров водач ли е? -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНинова: Имахме съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия по горещия въпросВирусът " няма да спре " Тя наложително би трябвало да съдържа кокосово млякоКакво е положението на момчетоМаксималните температури на следващия ден ще доближат до 38 градусаСобственици на парцели излязоха на митинг пред МОСВПострадалите деца играели във вилната зона на местността ПартаПрестъпната група е работила на територията на София и Нови ИскърБолницата ще връща над 1 млн. лева.Те ще създадат прехвърлянето на детайли много по-лесноПредлагал имотни облаги, имал и съучастникТова е втората сходна присъда в странатаКолата на 26-годишна шофьорка навлязла в насрещното поради несъобразена скоростСтадион „ Уембли ” беше цялостен на 75% от потенциала сиРаботни групи инспектират обществено значими уреди и други сградиПрез април при сходна детонация в болница с пациенти с ковид починаха минимум 82 човекаОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР