Трябваше вероятно да се разделя с една от вас, така

...
Трябваше вероятно да се разделя с една от вас, така
Коментари Харесай

Ергенът: Вижте първите реакции на изоставените от Маги и Надежда

„ Трябваше евентуално да се разделя с една от вас, тъй че да ми е по-лесно да се отдам на другата, само че не събрах кураж. Вероятно тъй като съм слаб и си давам сметка за това прекомерно късно. Моля ви да ми простите… “

С тези думи тазгодишният ерген Алек Младенов си потегли от финала на предаването. Алек взе изненадващо и мъчно решение и не избра нито една от двете финалистки.

Веднага след като схванаха за този непредвиден развой финалистките обявиха:

Маги: „ Аз я открих любовта, не желая друга… “

Надежда: „ Надявам се моят наследник да не стане подобен, най-малко аз ще се опитам да го възпитам да почита възприятията на другите… “

" По никакъв метод няма да укорявам Алек от неговото решение и няма да го съдя. Но не мога да скрия разочарованието си от това, че той просто не се появи. В последна сметка аз проявявах храброст два месеца. Очаквах просто да се появи. Щях да приема всяко едно негово решение ", споделя дни по-късно Маги пред Наум и " След церемонията ".

" Случи се непредвиденото. Беше ми много мъчително и обидно, че не се изправи пред нас. Но откакто мина много време, си мисля, че може би на него не му е било въобще елементарно да ни сервира тази информация и се е опитал да се отбрани, като не се изправя пред нас ", споделя Надежда.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР