Трябваше да се покаже какво се предлага в актуализацията за

...
Трябваше да се покаже какво се предлага в актуализацията за
Коментари Харесай

Горанов: Партиите трябва да изхвърлят програмите си

Трябваше да се покаже какво се предлага в актуализацията за 2022г., само че целенасоченото скриване на тази информация демонстрира или тежка профанизация или опит за заблуждаване на обществото. Управлението на страната е мощно политически развой. Това сподели някогашният министър на финансите Владислав Горанов в ефира на Нова Нюз.
" Когато с лека ръка решиш, че можеш да удвоиш пенсиите и да увеличиш бюджета, да предлагаш обезщетения за бизнеса, няма сметка в света, която да може да издържи. Ще минат години, до момента в който успеем да се вместим в някаква фискална рамка. Крайна мярка е да се подвигат налозите. За допълнителин маневри няма пространство в бюджета. Партиите би трябвало да изхвърлят стратегиите си. През идващите няколко години би трябвало да поправяме нещата, които допуснахме да се случат ", сподели още той.

По думите му следващата година дефицитът ще доближи 7 на 100 от Брутният вътрешен продукт и постоянно, когато държавната сметка е на недостиг, се постанова изтегляне на нов външен дълг, а също и че когато свърши ликвидността, политиката не оказва помощ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР