Трябваше да има реформи, които да бъдат финансирани от бюджета.

...
Трябваше да има реформи, които да бъдат финансирани от бюджета.
Коментари Харесай

Депутат от ДПС поиска реформи, финансирани от бюджета и направи препратка към времето на Виденов

Трябваше да има промени, които да бъдат финансирани от бюджета . Това уточни заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев по време на дебата по Бюджет 2020 година
" От 1997 година доста държа публицистите това да го запомнят, тъй като цитират погрешно, има традиция всеки бюджет да получава някакво название . Да, тогава от тази естрада нарекохме първия бюджет след държавното управление на Жан Виденов - бюджет на наследството. След това тази традиция продължи.
Съжалявам, че този път ми беше заслужено " отнето " правото опозицията да постави име на този бюджет. Име му постави председателката на Бюджетна комисия госпожа Стоянова.
" Този бюджет е още от същото, повече от същото ". Сега да забележим кое е същото, тъй като няма неприятно да има още от същото и повече от същото, в случай че това същото всички го желаят и в случай че в действителност води до осъществяване на задачите, които си слагаме като страна.
Същото е една относителна непоклатимост с нарастване на приходите и респективно на разноските . Същото е устрема към уравновесена фискална позиция, който в тази 2020 година към този момент и по план е заложен по този начин като уравновесен.
Същото е стремежът за гладко увеличение на приходите в бранш обучение, а към този момент и в бранша на държавната администрация. Това също е добре. Същото е това, че ще се усилят и приходната част на бюджета и приходите. Същото е поддържане на една резистентност и тук дано да кажа, че поддържа я един резистентен напредък.
Дотук добре, обаче има от същото, че и повече, за неща, които не бихме желали да ги виждаме в бюджета и за които се надявахме, че въпреки всичко ще има някакво развиване в позитивна посока ", съобщи още Цонев. Той уточни, че Движение за права и свободи няма да поддържа Бюджет 2020 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР