Трябва задължително да минем през операция Чисти ръце и да

...
Трябва задължително да минем през операция Чисти ръце и да
Коментари Харесай

Кольо Парамов: Пътят към намаляване на сивата икономика минава през операция Чисти ръце

Трябва наложително да минем през интервенция " Чисти ръце " и да преустроим нашите приходни органи по сходство на италианските структури, съобщи в предаването " Нещо повече " финансистът  Кольо Парамов :  

Трябва да създадем гуардия финанца в България, да съберем на едно място икономическата секция на ДАНС, финансовото разузнаване и Национална агенция за приходите, да военизираме част от Национална агенция за приходите и да затворим вечно въздействието върху чиновниците, които се занимават с приходната политика на страната, от партийци. Затворим ли тази скица, ще преодолеем всички спънки и ще осъществяваме надалеч по-големи доходи в страната. 

Без да минем по този пряк път, няма да успеем да контролираме тези процеси. Забележете, и при ръководството на Българска социалистическа партия преди време, и след това при другите ръководства, тези партийци, които са покрай ръководещите, постоянно злоупотребяват и нанасят големи вреди на страната. 

Ние знаехме, преди 30 години кой къде е, какво е, що е, за всичко, за всеки - при липса на такава техника тогава. Сега имаме техника, която може да каже всеки миг кой къде се намира, по какъв метод работи, по какъв начин разполага с времето, какви документи подписва, от какви каси тегли и всичко останало. И в последна сметка отново има обикновени пробиви за милиони, да не кажа за милиарди. 
Цялото изявление чуйте в звуковия файл.


Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР