Трябва веднага да се върне ветото спрямо Северна Македония за

...
Трябва веднага да се върне ветото спрямо Северна Македония за
Коментари Харесай

Слави Трифонов поиска връщане на ветото спрямо РСМ: Тяхното място не е в ЕС

„ Трябва незабавно да се върне ветото по отношение на Северна Македония за нейното приемане в Европейски съюз. Такава страна с такива хора нямат място в Европейския съюз и полезностите, които постанова Европейския съюз на своите жители. Ако това не се случи, всички злодеяния в Северна Македония ще продължат, никакви заявления няма да ги спрат. Единственият метод е тези хора да бъдат изолирани. Тяхното място не е в Европейския съюз “.

Това написа във Facebook водачът на „ ИТН “ (ИТН) Слави Трифонов. Причината  - вчерашния побой над ръководителя на сдружението на българите „ Шемето “ в Струга Бекир Кадриески.

Трифонов написа, че до момента в който у нас се пробва да се „ проработи едно срамно политическо болшинство и едно срамно политическо държавно управление, в Северна Македония пребиха следващия българин “. 

„ Щях да кажа „ северномакедонец с българско съзнание ”, само че самото изричане на тези думи ме кара и мен да се усещам срамно. Интересното е, че партиите, които съставляват срамното политическо болшинство сега в България, гласоподаваха дружно за отпадането на ветото над Северна Македония за участие в Европейския съюз. Явно тогава се е зародило тяхното политическо единение. И те са отговорни, за това, че сега в Северна Македония палят, разрушават и пребиват българи и това нещо няма да спре с заявления в Народното събрание, политическо мърморене и взаимни обвинявания “, разяснява водачът на Има Такъв Народ.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР