трябва отново да превърне в своя крепост. Това заяви

...
трябва отново да превърне  в своя крепост. Това заяви
Коментари Харесай

Клоп: Трябва да направим Анфийлд отново наша крепост

трябва още веднъж да трансформира " " в своя цитадела. Това съобщи мениджърът на " алените " преди семейството на водача във Висшата лига. Мърсисайдци нямаха загуба на личния си стадион повече от три години и в продължение на 68 следващи мача в шампионата, само че претърпяха поредни провали с по 0:1 от и в последните си два мача.

" Трябва да играем в действителност добър футбол. Трябва да върнем магията на " Анфийлд ". Ние обичаме да играем тук, само че загубихме последните два пъти ", сподели Клоп, чийто отбор има единствено две победи в последните си осем мача във Висшата лига.

" Не сме имали предпочитание да загубим след 68 мача, за какво в този момент да имаме такова? Всичко зависи от желанието ни, да бъдем положителни и да създадем " Анфийлд " цитадела още веднъж. Срещу Брайтън не бяхме задоволително свежи. Пасовете ни не бяха толкоз точни, колкото трябваше да бъдат. Не бяхме подготвени. Не мисля, че казусът е единствено в главите ни или единствено в краката ни. Но би трябвало да намерим свежестта си още веднъж. И ще го създадем ", убеден е немският управител.

" Сега не мислим за спечелването на купата, а за това да печелим мачове. Моментът е характерен. Не е значимо да мислим за купата в този момент ", добави Клоп. Премиър лийг 23 кръг, неделя 7 февруари  Ливърпул 18:30предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР