Трябва ни медицински протокол на европейско ниво, за да се

...
Трябва ни медицински протокол на европейско ниво, за да се
Коментари Харесай

Eвродепутат: 85% от парите, които България ще получи от ЕС, са безвъзмездни

 Трябва ни медицински протокол на европейско равнище, с цел да се контролират връзките по отношение на пътуванията. Това съобщи евродепутатът Андрей Новаков в ефира на Нова телевизия във връзка частичното затварянето на границите с Гърция и настояването на негативен PCR тест за влизане в южната ни съседка.

Що се отнася до 29 милиарда евро, които България ще получи от Европейски Съюз, той зави, че са исторически бюджет за страната ни. " Парите не са нула, както се пробват да ги показват от опозицията. Много от хората не схващат детайлите и европейското финансиране, само че това не им е работа, 85% от тези пари са безплатни ", акцентира Новаков.

" Ние получаваме 10% повече от това, което сме получавали преди ", сподели още той.   По думите му другите страни получават повече пари, тъй като стопанските системи им са потърпевши повече от пандемията. " Парите, които ще получим от Европейски Съюз, са застрахователна лавица. Те ще доближат до хората посредством оперативните стратегии. 200 млн.,които министър председателят издейства за северозападния край, е началото на края на това той да бъде считан за най-беден ", сподели още евродепутатът. 

" Разбирам хората, които стачкуват и имат разбираеми условия. Нашата работа е да ги чуем, само че има дребна част от тях се пробват да го извадят от естественото ", безапелационен е той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР