Трябва ни боен самолет, който може да влиза във военни

...
Трябва ни боен самолет, който може да влиза във военни
Коментари Харесай

Премиерът Борисов взе страна по сделката за новите изтребители

Трябва ни военен аероплан, който може да влиза във военни дейности и да ги надвива... Заделили сме парите, желая в къси периоди да напазураваме за нашата авиация това, което им е належащо. Това сподели пред публицисти в Брюксел Бойко Борисов.
Той се надява на по-добри условия в офертата за закупуване на F16. Борисов посочи два пъти, че по никакъв метод не желае да въздейства на решенията на комисиите, които ще вземат решение кой изтребител да бъде платен, само че той в диалозите с водачи е схванал, че оценката им е най-положителна точно за F16.

" Единственото, което желая е най-хубавият аероплан ", съобщи Борисов. " Ситуацията в региона се усложнява ", предизвести Борисов и уточни, че въпросът със закупуването на изтребител не е единствено в ерполисинга:

Борисов е дал къси периоди и да се " приключи това отсрочване, година, две три... " и в последна сметка в последните 15 години да бъдат купувани единствено транспортни самолети. " Искам фактически бойни машини, когато нашите се качат не него, да могат да победят ", отсече Борисов.

На различен вътрешнополитически въпрос - за решението за преобразяване на болница " Лозенец " от държавна в детска болница - Борисов съобщи, че е бил извънредно изумен от вчерашното решение на депутатите от здравна комисия, които отхвърлиха предлагането. " Не съм очаквал тази опозиция ", съобщи Борисов визирайки студентите и преподавателите от медицинския факултет на СУ. Той продължава да мисли, че решението за преструктуриране е вярно, защото нито Министерски съвет, нито администрацията на Министерски съвет има подготвеност да ръководи една болница. Борисов ще упорства тази болница повече да не е държавна и да мине непосредствено под шапката на Министерство на здравеопазването. " Ще й оправим задълженията, само че държа да мине към Министерство на здравеопазването ", отсече Борисов.

По тематиката за глобите против Русия, Борисов акцентира, че макар съображенията на някои страни, с безусловно болшинство се е гласувало удължение на глобите. Борисов се надява Русия да огледа съществено на апела украинските моряци да бъдат освободени, за което и самият той упорства.

България е извънредно уязвима около този спор, освен поради преноса на газ, а и поради близостта. Истински се надявам съветските управляващи да погледнат със съществено око на това и да се съблюдава Минското съглашение, разяснява Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР