Трябва ми помощта ти“ – това SOS съобщение изпратил Кристиан

...
Трябва ми помощта ти“ – това SOS съобщение изпратил Кристиан
Коментари Харесай

Слави мие срама от провала на Криско и филхармонията

„ Трябва ми помощта ти “ – това SOS известие изпратил Кристиан Талев на своя другар Слави Трифонов с вярата шоуменът да измие срама от грандиозния неуспех на концерта му. Криско помолил Дългия да му спомага, намирайки аудитория за идващите изяви.

Слави заречен да закупи билети на целия си екип и да ги задължи да участват на така наречен трибют в Пловдив. Щял да впусне и още връзки по този начин, че да не анулират и последния концерт на Криско и филхармонията.

Идеята рапърът и известният диригент Левон Манукян да създадат общ план се оказа извънредно недомислена и предстоящо – ползата към нея е нулев. Концертите във Варна и Бургас претърпяха разгром. В Морската столица се събраха не повече от 300 души при потенциал от над 2000 седящи места в Летния спектакъл. В Бургас и Плевен пък събитието бе непосредствено анулирано заради „ механически аргументи “.

Според афиша на 27 юни трябваше да има концерт в Добрич, само че той също тихомълком е бил анулиран. В уеб страницата iventim.bg, където се продават билетите, е оповестена единствено една оставаща дата – тази за Пловдив на 24 юни. Според интерактивната скица са останали едвам 100-ина билета за обмен. Летният спектакъл е с потенциал 2000 седящи места.

Дали огромна част от билетите са били закупени от хора на Слави, можем единствено да гадаем.

Любопитна детайлност е, че точно Дългия насърчавал Криско да взе участие в плана на Левон Манукян . Рапърът през цялото време предусещал неуспеха, само че се доверил на интуицията на Дългия.

Уви, този път го подведе. Криско и филхармонията понесоха остри рецензии освен от сътрудници, само че и от почитатели. „ Вече ще си тегля ножа “, възмути се певицата Рут Колева след оповестяването на концерта. А Манукян обществено съобщи, че се е разделил с над 200 свои другари във Facebook поради отрицателното им отношение към плана.

Близки до Криско разкриха, че рапърът горчиво съжалява и се срами от концепцията. Изпълнителят не е разгласил в обществения си профил нито една фотография или видео от позорното събитие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР