Трябва ли да има по-строги мерки от щаба за борба

...
Трябва ли да има по-строги мерки от щаба за борба
Коментари Харесай

Главният прокурор Иван Гешев за мерките на щаба пред Пик: Няма да коментирам

Трябва ли да има по-строги ограничения от щаба за битка с ковид и вярно ли бе да се отдръпна заповедта на кабинета за носенето на маски? - сподели пред Пик основният прокурор Иван Гешев в качеството му на жител.

Обвинител №1 досега нееднократно изрази обществено позиция, че би трябвало да се съблюдават дисциплинирано ограниченията, с цел да не се разреши разпространение на болестта.

" Няма да разясня. Казах задоволително по тематиката ", сбит бе пред ПИК Гешев.

Още при започване на рецесията основният прокурор разяснява след срещи с разнообразни институции, заети в битката с ковид, че ограниченията за ограничение на контактите, както и напредването, са положителни и ще предпазят страната от разпространяване на болестта. 

„ Призовавам за радикални ограничения, каквито желаят лекарите. Ако желаеме да се оправим с тази рецесия, би трябвало да действаме превантивно, а не да действаме, откакто епидемията евентуално се е развила.

Радикалните ограничения са това, което предлагат лекарите: вечерен час, съкращаване на придвижването сред градовете, преценка за възбрана на излизане на хора с над избрана възраст от домовете. Естествено това влече след себе си една добра организация на страната. Отговорността е на държавното управление и страната. Всеки един миг времето ни изтича ”, сподели тогава основният прокурор и бе безапелационен, че МВР и прокуратурата имат запас да наблюдават за спазването на карантината и осъществяването на ограниченията. 

Самият Иван Гешев към този момент направи персонално подаяние от 10 000 лева за медиците, а прокурори и следователи от цяла България не стопират с благотворителността и са внесли към този момент над 100 000 лева

 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР