Трябва, когато има важни задачи за решаване, институциите да бъдат

...
Трябва, когато има важни задачи за решаване, институциите да бъдат
Коментари Харесай

Денков: Когато има важни задачи за решаване, институциите трябва да бъдат заедно

" Трябва, когато има значими задания за решение, институциите да бъдат дружно. Изключително значимо е в тази полемика да се включат и тези партии и партийни водачи от Народното събрание, които са подготвени също да вземат участие в подобен градивен разговор, тъй като доста от решенията зависят от това какво ще стане в Народно събрание ". Това сподели министър председателят Николай Денков след консултативната среща, която президентът Румен Радев свика, с цел да бъдат обсъдени рисковете и заканите пред националната сигурност в резултат на настоящите спорове и ограничения за тяхното минимизиране.

" Аз ще направя всичко допустимо, което зависи от мен, да продължим диалога, който започнахме през днешния ден ", добави той. 

За присъединяване в консултативната среща бяха поканени председателят на Народното събрание, министър-председателят, заместител министър-председателят, министърът на защитата, началникът на защитата, министърът на вътрешните работи, основният секретар на Министерство на вътрешните работи, ръководителят на Държавна организация „ Национална сигурност “, ръководителят на Държавна организация „ Разузнаване “ и шефът на Служба „ Военно разузнаване “.

Очаквайте детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР