Трябва изцяло нов парламент и нови избори, това е потенциалният

...
Трябва изцяло нов парламент и нови избори, това е потенциалният
Коментари Харесай

Сабрутев от ПП: Трябва изцяло нов парламент и нови избори

" Трябва напълно нов парламент и нови избори, това е евентуалният сюжет. Бихме подкрепили " Демократична България " в третия мандат, само че основното е да няма смяна в нашите цели. Ще подкрепим всевъзможни старания да се сформира кабинет. Няма по какъв начин да се приказва за унищожаване на модела Борисов с Борисов. Ние слагаме ясна алена линия е никакви договаряния с Борисов, Пеевски и Трифонов ", съобщи в ефира на Българска национална телевизия Венко Сабрутев от " ".

Според Венко Сабрутев " " са създали оптималното и невъзможното, на база на ясни цели.

" Кои ще са специалистите, които ще влязат в експертен кабинет. Ние не успяхме да купим народни представители, тъй като не ставаше въпрос за търговия, а за цели, по тази причина разписахме програмата, с цел да няма спекулации ", добави Венко Сабрутев.

По думите му в Народното събрание към този момент има нова коалиция в лицето на Движение за права и свободи, ГЕРБ, " Възраждане " и " ИТН ", които неодобряват работата на Народното събрание.

" Новият закон за КПКОНПИ ще работи с тях. Разбихме мега корупционната скица на " Капитан Андреево ". " " няма да подмени вота. Закон за цялостна газова диверсификация, незавършването на газовата връзка с Гърция беше отбрана на съветския интерес в България ", разяснява Венко Сабрутев.

Той акцентира, че има разлики с президента във връзка с външната политика на страната.

" Френското предложение е положително за България ", сподели още Венко Сабрутев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР