Трябва да завърши успешно проверката, за да е ясно какви

...
Трябва да завърши успешно проверката, за да е ясно какви
Коментари Харесай

Премиерът за скандала с Мустафа Емин в „Пирогов“: Ако е вярно, съветникът трябва да си отиде

" Трябва да приключи сполучливо инспекцията, с цел да е ясно какви са обстоятелствата. Не може въз основата единствено на един Facebook профил, едно известие, да се вършат крайни изводи и да се уволняват хора “. Това  съобщи министър председателят Николай Денков във връзка абсурда със съветника от Демократична България на министъра на защитата Тодор Тагарев.

 

Припомняме, че предходната седмица стана ясно, че Мустафа Емин се е държал нападателно и заплашително в болница „ Пирогов “, където е упорствал непознато дете да бъде изведено от шокова зала, с цел да вкарат неговото. Заплашвал с името на здравния министър.

„ Ако е правилно това, което написа в този пост, съгласно мен съветникът би трябвало да си отиде. Но в случай че се окаже, че това е прикрита офанзива, което има някакви други цели, бих оставил министърът самичък да реши какво ще направи “, акцентира министър-председателят.

“Случаят е доста противен. Този случай бе иницииран от пост в персонален профил, който по-късно бе препубликуван от “Пирогов ”. Версиите са две. Аз съм изслушал моя консултант и това, което в началото бе оповестено - двете се разминават доста значително. Много прочувствена беше реакцията на всички - на медиите, на жителите и в политическите среди. Аз ще взема решение тогава, когато се срещна с обстоятелствата ”, е мнението на военният министър Тодор Тагарев от през днешния ден.

" Твърди се, че има запис и той може да ми бъде възложен от сътрудника. Аз разбрах, че доста хора са гледали записи към този момент - политици, там от “Да, България ”, които са желали инспекция. Аз не съм ", сподели Тагарев.

" Престижът на министерството, което оглавява господин Тагарев, и чийто консултант е въпросният Емин, може да бъде накърнен единствено и само от държание / дейности на самия министър, не и от негови подчинени, изключително пък в случай че са му партийно натрапени калинки - те и да се провинят, в случай че министърът работи съответно, няма да е налице накърнен авторитет на министерството.

И не, господин Тагарев, една болница - посредством собствен чиновник и/или управлението ѝ, няма по какъв начин да урони престижа на министерството, което оглавявате, както твърдите в едно не изключително мъдро писмо до здравния министър, написа мариела Бойко във Facebook.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР