Трябва да вземем пример от Рожен, за да бъдем по-разумни,

...
Трябва да вземем пример от Рожен, за да бъдем по-разумни,
Коментари Харесай

Караянчева: Да вземем пример от Рожен, за да сме по-обединени в името на България

Трябва да вземем образец от Рожен, с цел да бъдем по-разумни, по-мъдри и по-обединени в името на България, съобщи пред публицисти на Рожен ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Според нея Рожен е неповторим събор, който "пази традициите и ни прави по-силни, тъй като тук се отваря сърцето и душата ".

Цвета Караянчева и ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова са измежду гостите на Събора на националното творчество и отглеждането на животни "Рожен 2019 ". Не стопираме да се надяваме, че ще намерим единодушие по тематиките, които са от национално значение, разяснява Даниела Дариткова. Тя добави, че ще предадат на сътрудниците си от всички парламентарни групи посланието от Рожен за единение и обединяване. Искрено имаме вяра и продължаваме да работим в тази посока, постоянно сме били за разговор и за обединяване на напъните, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

За страдание не успяхме да се обединим по тематиката с национално значение през вчерашния ден за ратификацията на договорите за Ф-16, разяснява Цвета Караянчева. Тя добави, че въпреки всичко има национално виновни тематики, по които намират разговор с представителите на другите политически сили в търсене на общо решение.

Над 200 хиляди гости са минали през съборното населено място на Роженските поляни през вчерашния ден и през днешния ден, съгласно данни на уредниците.

"Девойко, мари, хубава ", изпълнена от 28-годишната Рейчъл от Тексас, бе най-аплодираната изява през втория ден на Роженския събор. Младата американка посещава за първи път България, откакто към този момент е влюбена в българския фолклор. Рейчъл описа пред публицисти, че сама е научила българските песни, слушайки ги от записи в интернет. Допълва, че е очарована от първата си среща с България, която, по думите й, има най-хубавата фолклорна музика с най-сложния темп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР