Трябва да воюваме за това коя страна има по-висок стандарт

...
Трябва да воюваме за това коя страна има по-висок стандарт
Коментари Харесай

Борисов: На Балканите трябва да се борим за по-висок стандарт, а не да мислим за войни

Трябва да водиме война за това коя страна има по-висок стандарт на живота, а не да мислим за войни и други нелепости. Това сподели българският министър председател Бойко Борисов в изявление за сръбската „ Първа ТВ “.

„ Преди всички бяхме велики, само че в този момент започваме да се държим като европейци. Искам да поздравя сръбския народ и да кажем: отлично на президента Вучич и да му благодаря за другарството “, сподели Борисов и добави: „ Преди време всички бяхме велики, в този момент започнахме да почитаме съседите, по този начин както го вършат европейците. Австрия и Германия не спорят на какъв език или кой е по-красив град Виена или Мюнхен. Те спорят къде се живее по-хубаво и къде взимат по-големи заплати “.

“Следващата седмица в България идва сръбският президент Александър Вучич, с цел да види по какъв начин върви градежът на газопровода сред двете страни ”, сподели българският министър председател, който е дал изявлението за сръбската медия на 9 ноември, когато посети прилежащата страна за откриването на Коридор №10. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР