Трябва да влезем в следващия парламент с яснота, че ще

...
Трябва да влезем в следващия парламент с яснота, че ще
Коментари Харесай

Христо Иванов: В следващото НС ще има коалиции и то внимателно и предварително разписани

" Трябва да влезем в идващия парламент с изясненост, че ще има обединения и то деликатно и авансово написани. Ще има споделени отговорности, диалог за биографииаапицитетите. От нас обществото чака да трансформираме страната ", съобщи пред БТВ съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

" Социолозите бъркат, че партиите разполагат с нещо в електорален проект, което имат и, (че някой може да краде оттова. Всичко ще се взема решение в акцията, да, ние сме съперници, само че ние в никакъв случай не сме били с визията, че нещо ни обезпечено ", сподели той във връзка с социологическите данни, че Политическа партия взема гласоове на придърженици на Демократична България.

" По отношение на Българска социалистическа партия сме си сложили алената линия, че не можем да подкрепим държавно управление с техен мандат. По отношение на огромните промени може да се структурират някакви връзки. Остава и алената линия по отношение на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", съобщи той.
свързани новини55357преди 13 часа
" Гоподин Панов на поста ръководител на Върховен касационен съд беше от малцината институционални представители на демократичната общественост и беше естествено да получи нашата поддръжка. Освен това той е самостоятелен, излъчен е от хора, които са самостоятелни. В неговия ИК няма нито една партийна креатура. И още нещо - той е магистрат, по закон е деполитизирън. Ние ще се отнесем с почитание към неговата самостоятелност по време на акцията ", сподели още Христо Иванов.

" Посланията на господин Панов са си негови. Господин Радев има защо да бъде подложен на критика, въпреки, че той застана на вярната страна на историята във връзка с правосъдната промяна. Но той пропусна да заеме позиция във връзка с избора на Иван Гешев. Но ние от Демократична България се борим за тази идея от десетилетие, в този момент болшинството схваща, че без смяна на прокуратурата не може. Много хора трябваше да схванат нещата, неведнъж по сложния метод ", разяснява той думите на Лозан Панов, че президентът Радев е " подправен воин ".

" Виждам, че ГЕРБ се пробват през кандидатурата на проф. Герджиков да излязат от тежката изолираност, в която са сложени. ГЕРБ и Движение за права и свободи са носители на корупционния вирус и тези опити да се скрият зад един почитан академик. Лозан Панов ще бъде на балотаж, това е същинската логичност на акцията. Вашата позиция е безапелационна - ГЕРБ би трябвало да остане задоволително дълго отвън властта и няма да минат тези номерца, с които се пробват да излязат от изолацията ", отговори той на въпрос дали в случай че проф. Анастас Герджиков е на балотаж против Румен Радев те биха го подкрепили.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР