Трябва да стане ясно как държавата и нейните институции защитават

...
Трябва да стане ясно как държавата и нейните институции защитават
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Няма неизненадан човек от кандидатурата на Антон Хекимян

Трябва да стане ясно по какъв начин страната и нейните институции пазят националните ползи. Ако тези свещеници са били шпиони, те трябваше да бъдат задържани, а не експулсирани. Такава е обстановката с нашите съграждани във Англия - те са задържани, тъй като нямат дипломатически статут. Това е повода да желаеме отчета на ДАНС - да забележим пазят ли от организацията националните ползи или нямат никакви доказтелства, че свещениците са шпиони.  

Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Георги Свиленски, във връзка абсурда към затварянето на църквата " Св. Николай Мирликийски " в София. 

" Няма неизненадан човек от кандидатурата на. Тук изниква един доста огромен въпрос - за независимостта или по-скоро зависимостта на българските медии от политиците. Явно се оказа скритата персонална " къртица " на Бойко Борисов в БТВ. Като върнем лентата обратно, ще забележим по какъв начин са отразявани разнообразни събития. В БТВ работят доста съзнателни хора, само че от време на време, като виждам новините на БТВ, се чудя дали съм бил в пленарна зала или някъде другаде ", разяснява той номинацията на журналиста за кмет на София от страна на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили. 

" Със основаването на Временната комисия, която ще ревизира всички обстоятелства и условия към машинния избор, желаеме да забележим дали са манипулирани изборите. Нека да се разбере дали някой е имал достъп до кодовете на машините за гласоподаване. Не беше определен ръководител на комисията и се надявам ръководителят на Народното събрание да свика допустимо най-бързо нейното първо съвещание ", добави още Свиленски. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР