Трябва да спазвате 4 прости правила.Някои прости правила на японците

...
Трябва да спазвате 4 прости правила.Някои прости правила на японците
Коментари Харесай

Разкриха тайната на стройната фигура на японките

Трябва да спазвате 4 елементарни правила.

Някои елементарни правила на японците за по-красива фигура ни разкрива БГНЕС.

Вероятно знаете, че оризът, който е основа на азиатската кухня, е освен главната гарнитура, само че и сурогат на хляба. Въпреки обстоятелството, че оризът е артикул с високо наличие на въглехидрати, той е главен „ провинен ” за стройната фигура на японките. Просто рецептата не е каквато сме привикнали. Азиатките не го осоляват, не прибавят лой, а го ядат просто варен .

Японските дами съвсем не ядат тлъсто месо и не могат без прясна риба и морски блага . Те са източник на йод и омега-3, които понижават риска от сърдечно-съдови болести и проблемите с щитовидната жлеза.

Малките порции. Това е другата загадка на стройните японки. Разбира се, това не се дължи на лакомия или сребролюбие. Освен всичко това, в японката кухня липсват пържените храни, тъй като се употребява най-вече сварено или задушено на пара .

Зеленият чай , който те постоянно пият е освен източник на антиоксиданти, които забавят процеса на стареене, само че също по този начин и правилен асистент в процеса на понижаване на тежестта. Нещото, което в действителност си заслужава да заимствате от азиатската просвета са чаените церемонии. Полезно е да се пие чай най-малко няколко пъти дневно.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР