Трябва да сме фокусирани в политиките, които предлагаме, а не

...
Трябва да сме фокусирани в политиките, които предлагаме, а не
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Трябва да сме фокусирани в политиките, които предлагаме

" Трябва да сме фокусирани в политиките, които предлагаме, а не в технологията на избор на ръководител в Българска социалистическа партия. Хората чакат от нас да ги убедим, че откакто сменим това ръководство, ще живеят по-добре. " - това сподели пред бТВ заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

" Стоял съм и заставам зад всяка промяна в Българска социалистическа партия, която я прави съвременна европейска партия. В момента всичките ни старания би трябвало да са ориентирани към стягането на редиците и да подготвим Българска социалистическа партия програмно, организационно и кадрово. " - добави Добрев.

Според думите му присъединяване на повече претенденти във вътрешнопартийния избор дават опция за чуването на повече хрумвания и политики, с които левицата да бъде заредена. " По-важното е всички претенденти да имат една сделка - не по какъв начин и кой става ръководител, а по какъв начин печелим изборите и какво вършим по-късно. Ние би трябвало да сме един екип, тъй като 26 април минава и какво вършим на 27-ми? " - попита Кирил Добрев. Кирил Добрев акцентира, че Българска социалистическа партия е най-сериозната опция на ГЕРБ. Тази опция, обаче, не би трябвало да плаши, а да стартира да дава отговор на въпросите какво прави, откакто поеме ръководството в страната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР