Трябва да си върнем София и държавата, защото бяха плячкосани

...
Трябва да си върнем София и държавата, защото бяха плячкосани
Коментари Харесай

Проф. Велислав Минеков: Трябва да си върнем София и държавата, плячкосани и обрани

Трябва да си върнем София и страната, тъй като бяха плячкосани и обрани в обикновени схеми на корупция. Това съобщи десният човек Велислав Минеков.
По думите на професора доста десни хора ще излязат да гласоподават за Мая Манолова.

Защото те са си наши. Това е единственият късмет да реализираме естествена страна. И опасността е толкоз огромна, че даже Борисов и Цацаров се включиха в отбрана на госпожа Фандъкова. Дразня се от казуса с ромските гласове. Изведнъж Цацаров желае екипът на Мая Манолова да се прави следствие в ромските махали, възмути се професорът.

Проф. Минеков направи на пух и прахуляк тезите за популизма на журналистката Лилия Вучкова, по известна като кака Лили, за купения цигански избор в София, свободата, плурализма, и за изказванието, че Фандъкова е политик от европейска класа.

Популизъм ли е, че България е най-бедната страна в Европейски Съюз? Популизъм ли е, че сме рекордьори по корупция. Популизъм ли е, че сме на 111 място по независимост на медиите? Популизъм ли е, когато афишират, че ще се строи път за 25 млн на кв.км? Популизъм ли е, че ромите са дали своят вот 98% за госпожа Фандъкова? При социализма гласоподаваха 97% от кумува срама. ГЕРБ е една популистка организация, уточни скулпторът.

Хайде да преброим милионерите в Общинския съвет, които се сътвориха през тези 10 години, предложи той.

Къде беше госпожа Фандъкова, когато трябваше да отговори пред Свободна Европа за правосъдната промяна, и за Гешев. Г-жа Манолова ясно се изрази за господин Гешев, уточни Минеков.

Подпис на Фандъкова стои зад половин милиард за боклука. Борисов бил изгонил " вълците " за боклука, само че в този момент с скрито документче " тези вълци " са се завърнали. И вие като Червена шапчица ги защтавате тези вълци, обърна се той към Вучкова.

Фандъкова е подкрепена от Вътрешна македонска революционна организация, от тези националисти, които желаеха расистка акция в ромските махали и да унищожат дома им, сподели още професорът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР