Трябва да се забранят всички обществени мероприятия и да се

...
Трябва да се забранят всички обществени мероприятия и да се
Коментари Харесай

Валери Симеонов бесен: Чувалите с трупове ще станат факт

Трябва да се забранят всички публични мероприятия и да се уточни заповедта за визитата на заведенията. Това съобщи водачът на НФСБ в утринния блок на Нова телевизия.

"Имаме дефицит на лекари, по места и на болнични кревати. Епидемията е доста сериозна. С политически лозунги и апели няма да стане. Трябват ограничения, както и да се лимитират и учебните занимания от 4 клас нагоре. Тези деца са преносители без признаци, които заразяват бабите и дядовците си ", разяснява Симеонов.

"Премиерът самичък е тежко обиден от ковид. Предложих му по-сериозни ограничения за страната. Когато министър председателят се оправи ще желая Коалиционен съвет ", разкри той.

"Здравната система е рисково натоварена - пред срив. Няма политици, които да вземат непопулярни ограничения и то месеци преди изборите ", безапелационен бе.



"Лекарите са ангели в бели престилки. Всички би трябвало да сме съпричастни с тях. Вчера видях 8 души, натъпкани на една маса с чаши бири и ракии. Кой би трябвало да ги избавя - лекарите или политиците? Нека всеки да се пази ", прикани водачът на НФСБ.

"Ако продължаваме да бъдем безотговорни лекарите ще би трябвало да избират кой да живее и кой да почине. Никой не желае да плаши хората. Но дано се уплашат. Чувалите с трупове ще станат факт. Моят укор е, че ограниченията не се стягат в точния момент ", приключи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР