Трябва да се слуша какво говори опозицията, но не трябва

...
Трябва да се слуша какво говори опозицията, но не трябва
Коментари Харесай

Томислав Дончев разкри обяви ли ГЕРБ война на президента заради изтребителите

Трябва да се слуша какво приказва опозицията, само че не би трябвало да се разрешава дневният ред да се дефинира от приказките й. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев. Относно съботната изключителна среща в Министерски съвет Дончев съобщи, че няма по какъв начин единствено една вълшебна мярка да реши казуса с жертвите по пътищата. „ То не може да се сведе нито до положението на пътната инфраструктура. За мен огромната тематика е качество на контрола. Трябва да има система за видеонаблюдение по цялата пътна мрежа”, сподели Дончев пред Българска национална телевизия.

„ Не бива да си разрешаваме да губим толкоз българи във войната по пътищата. Не приказваме за ограничения с кампаниен темперамент. С ограниченията би трябвало да се стартира с висока скорост”, акцентира той.

„ Всяка политическа мощ носи отговорност за номинациите. Изрази вяра всеки от тези хора, които са заели виновни позиции, да бъдат на висотата на публичните упования. Не можем да променим миналото”, сподели Дончев във връзка свадите, разтресли кабинета още при започване на съществуването му.

„ Този съдружен формат, който бе съединен мъчно, не е изработен, с цел да може някой да се докопа до властта”, акцентира вицепремиерът.

„ Не мисля, че е институционално правилно някой различен с изключение на Валери Симеонов, да оглави Националния съвет по демографска политика към Министерския съвет”, сподели още Томислав Дончев и изрази вяра сътрудника му да се оправи с тежките задания като ръководител.

" Не зная кой е казвал, че превъоръжаването на Военновъздушни сили не е приоритет. Не може да се слага под въпрос това. Но в това време това не трябва да значи, че не би трябвало да мислим за сухопътните сили и за флота. Боен изтребител не се купува като стока от магазина. Нелепи са упованията, че договорка може да има още идната седмица ", акцентира той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР