Трябва да се състави експертен кабинет, който предполага диалог. ДПС

...
Трябва да се състави експертен кабинет, който предполага диалог. ДПС
Коментари Харесай

ДПС декларира: Без червени линии от нас за редовен кабинет

Трябва да се сформира експертен кабинет, който допуска разговор. Движение за права и свободи е готово да седне с партиите, да приказват дружно, да организира разговор, с цел да се очертаят главните цели и да се сформира експертен кабинет, който да може да сплоти повече партии. Това съобщи някогашният народен представител от Движение за права и свободи Петър Чобанов пред Би Ти Ви.

По думите му мъчно би станало еднороден кабинет, поради разликите сред партиите. ДПС не слагат червени разграничителни линии, за да кажат след изборите кой им е по-драг и кой не.

Чобанов се надява, че след изборите ще има разсъдъкът да се случи обикновено постоянно държавно управление, с цел да се случат всички останали процеси - Еврозоната и Шенген. Вратата за разговор е отворена и би трябвало да се набележат тези цели, които да ни разрешат да се откъснем от дъното, настоя някогашният народен представител от Движение за права и свободи.

Движение за права и свободи ще направи всичко допустимо моделът на ГЕРБ да не се повтаря, а да се върви напред.

Всички структури на партията се самоорганизирали за събиране на облекла, одеяла и артикули, като е открита и банкова сметка, с цел да се помогне на потърпевшите в земетресението в Турция. Когато разрешават изискванията, ще отидат и представители на Движение за права и свободи, с цел да видят тъкмо какво се случва.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР