Трябва да се прекъсне връзката между олигарси, политици и съдебна

...
Трябва да се прекъсне връзката между олигарси, политици и съдебна
Коментари Харесай

Гешев: Да се прекъсне връзката между политици, олигарси и съдии

Трябва да се прекъсне връзката сред олигарси, политици и правосъдна власт, тъй като всички са почтени, защото нямат присъди. Това заяви основният прокурор Иван Гешев в Гоце Делчев, съобщи Нова тв. 

" Докато не се прекъсне връзката сред олигарси, политици и правосъдна власт, няма да се оправим. Продължавайте да канонизирате Божков, Бобоков, Миньо Стайков, Арабаджиеви, тъй като всички са почтени, тъй като няма присъда. В пандизът е цялостно с почтени, в случай че желаете ги защитавайте тези хора. Но те се канониозират не тъй като тези хора са почтени, а тъй като си заплащат ", сподели Гешев.

Той разяснява и случая със арестувания за тероризъм 20-годишен юноша. " Този случай е сензитивен, тъй като е обвързван с националната сигурност. Става въпрос за младеж, вербуван от татко си, който е боен началник в Сирия. Няма данни за осъществени закононарушения на територията на страната. Но това е въпрос, които съставлява закононарушение по смисъла на българското законодателство ", изясни Гешев и добави, че повече информация ще е предоставена от наблюдаващите прокурори. По мотив информацията, че журналистът Иво Никодимов е бил заплашван след излъчен репортаж за Бобокови, Гешев уточни, че в случай че има данни за осъществено закононарушение, прокуратурата ще се самосезира и ще има досъдебно произвеждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР